VEOMA ZAVODLJIVO! Modne blogerke obožavaju ovaj MODNI TREND, izgleda fenomenalno, a udobno je

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 19:24

VEOMA ZAVODLJIVO! Modne blogerke obožavaju ovaj MODNI TREND, izgleda fenomenalno, a udobno je

Da li bi i ti ovo nosila?

Mi smo oduševljeni novim trendom, koji je sudeći po Instagram stranicama modnih blogerki sve popularniji. Reč je o brusu ili topu koji se nosi kao bluza ispod sakoa ili predimenzionirane jakne, a sve uz pantalone sa visokim strukom.

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Sa Instagrama smo izdvojili par zanimljivih kombinacija koje će nadamo se biti i vama inspirativne za sezonu koja je pred nama.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Sandra H. Sauceda (@filis_pina)

Grudnjaci od trikotaže, ultra-ženstveni heklani modeli kao i oni koji podsećaju na kupaće kostime, svi imaju svoje mesto, a najnosiviji model jeste onaj koji liči na sportski i iz kog se ne izlaze naše omijene Insta devojke.

A post shared by @myforteisfashion

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.