Uporna KANDIDA UNIŠTAVA ORGANIZAM I IMUNITET: Napravite ovaj napitak I ZAUVEK JE SE REŠITE (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 13:01

Uporna KANDIDA UNIŠTAVA ORGANIZAM I IMUNITET: Napravite ovaj napitak I ZAUVEK JE SE REŠITE (RECEPT)

Izaziva razne bolesti

Ako se dugo mučite sa upornom kandidom, moguće je da niste uveli odgovarajuće promene u svojoj ishrani. U okviru ovog teksta saznajte koji je to lekoviti napitak za kandidu i koje namirnice obavezno treba da izbegavate ukoliko patite od ove gljivične infekcije.

Ako vam je dijagnostikovana kandida u crevima ili bilo gde drugde u organizmu, kao i kandida na koži – morate da promenite ishranu i da pojačate unos namirnica ”prirodnih ubica” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kandide.

Kandida je gljivica koja pomaže kod upijanja hranjivih materijai probave, ali samo kada se nalazi u odgovarajućim količinama u telu. Kada dođe do prekomerne proizvodnje mogu se pojaviti tipični simptomi kandide.

Ako se probavni sistem ne pregleda, kandida može iz sistema dospeti u krvotok. Tada dolazi do otpuštanja toksina, što uzrokuje sindrom propusnog creva.

Kada je prirodna pH ravnoteža tela uznemirena, kandida može izvan kontrole rasti u vašem telu i tako stvoriti problem. Dobre, zdrave bakterije i imunološki sistem koji ispravno funkcionišu su itekako potrebni u borbi protiv ove tvrdoglave infekcije.

Sindrom prekomernog rasta kandide je pojam koji se odnosi na to da je rast kandide u vašem telu postao izvan kontrole. No, ne zaboravite da se ovde radi o hroničnom zdravstvenom stanju.

Jednostavni napitak protiv kandide

Sve što vam treba je kvalitetno organsko jabukovo sirće.

Razmutite kašiku sirćeta u čaši vode i pijte prije svakog obroka ili dva puta na dan, po mogućnosti na prazan želudac.

Napitak rapidno zaustavlja razmnožavanje kandide jer joj stvara neprijateljsko okruženje!

Istraživanja pokazuju da kiseline i enzimi u sirćetu pomažu eliminisanje viška kandide u telu.

Za one s ozbiljnim problemima, simptomi se mogu pogoršati na početku uzimanja ovoga, ali to je zapravo dobar znak, iako neugodan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.