Ukusno osveženje za tople dane: Džin – tonik lizalice

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Maj.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukusno osveženje za tople dane: Džin – tonik lizalice

Ova ledena poslastica idealna je za ove tople dane, a naročito pogodna za druženje sa prijateljima, onda kada želite da se zabavite i opustite.  Sastojci: 400ml tonika 75ml džina Sok 1 limete 100ml soka od zove Nekoliko kriški limete i krastavaca Par listića mente Priprema: U posudi pomešajte tonik, džin, sok od limete i zove. Zatim ovu mešavinu naspite u kalupe za domaći sladoled (ukoliko ih nemate jednostavno ih sipajte u čašu). U mešavinu dodajte kriške krastavca i limete i listiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << mente, a zatim u kalupe ubacite drvene listiće koji će držati vaš sladoled.  Stavite ih u zamrzivač da se stegnu. Kada gosti stignu, poslužite ih i zabavite se! Pročitajte i…Desert dana: Tart od jagoda Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu Foto: Thinkstock Autor: T.V.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ukusno osveženje za tople dane: Džin – tonik lizalice

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2018

Ova ledena poslastica idealna je za ove tople dane, a naročito pogodna za druženje sa prijateljima, onda kada želite da se zabavite i opustite...Sastojci:..400ml tonika..75ml džina..Sok 1 limete..100ml soka od zove..Nekoliko kriški limete i krastavaca..Par listića mente..Priprema:..U posudi pomešajte...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.