UZNEMIRUJUĆE! Izvadio je 30 godina stare SILIKONE - jedan je potpuno ISCURIO, a drugi... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 09:36

UZNEMIRUJUĆE! Izvadio je 30 godina stare SILIKONE - jedan je potpuno ISCURIO, a drugi... (VIDEO)

Žena je mogla da ima ozbiljne probleme.

Plastična hirurgija je poslednjih godina takoreći procvetala, a najpopularnija operacija je definitivno ugradnja silikona.

Iako je danas ceo postupak modernizovan, a materijali koji se koriste mnogo bezbedniji i prilagođeniji organizmu, ranije to baš i nije bilo tako.

Jedan plastični hirurg pokazao je kako izgledaju implanti koje je nedavno izvadio, a koji su čak 30 godina stari. Onaj koji je stajao u levoj dojci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na žalost čak pukao, a gelasta struktura se izlila iznutra.

Ipak, druga je zadržala svoj prvobitan izgled, a kako bi pokazao pravi sadržaj i kako sada izgleda, on je kesicu rasekao i iscedio.

Opšte je poznato da silikon koji pukne unutar pacijenta, može da izazove mnogobrojne zdravstvene komplikacije, ali se na sreću to kod ove žene nije dogodio:

- Zamenili smo joj novim implantima i ona se dobro oseća - rekao je između ostalog ovaj hirurg.

Upozoravamo da sadržaj može biti uznemirujuć za pojedince.

Evo kako je to izgledalo:

It’s remove old implants month! #LearnOnTikTok #tiktokpartner #brownsanatomy #plasticsurgery

♬ When I Look At You (Instrumental) - BLVKSHP

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.