UHAPŠEN POBEDNIK RIJALITIJA: Objavio INTIMNI SNIMAK na kojem je sa BIVŠOM devojkom bez njenog odobrenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 22:51

UHAPŠEN POBEDNIK RIJALITIJA: Objavio INTIMNI SNIMAK na kojem je sa BIVŠOM devojkom bez njenog odobrenja

Mora na sud!

Tv i rijaliti zvezda Stiven Ber (32) uhapšen je danas nakon što je prekršio uslovnu na osnovu žalbe za osvetničku pornografiju. Ber će morati na sud jer je bez dozvole svoje devojke Džoržije Haris snimio i objavio snimak seksa na internetu.

Ber je jutros uhapšen i biće izveden pred sud. Pobednik rijalitija "Veliki brat" izjasnio se da nije kriv po dve tačke optužnice, po jednoj za objavoljivanje fotografija i filma, a po drugoj za voajerizam. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Stiven Ber se proslavio učešćem u rijaliti programu Veliki brat.

U izveštaju policije Eseksa stoji:

"Stiven Ber, pojavio se 16. februara na sudu za prekršaje u Kolčesteru gee je priznao da je prekršio uslove kaucije. Pušten je na slobodu uz obavezu da se pojavi pred sudom u decembru."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.