U teškim trenucima kao i Ejpril ONil: Možeš da se zakopaš i čekaš najgori čas ili da se šališ VIDEO

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 14:13

U teškim trenucima kao i Ejpril O'Nil: Možeš da se zakopaš i čekaš najgori čas ili da se šališ VIDEO

Njen pradeda bio je dvorski svirač, deda učitelj violine, otac kapelnik Narodnog orkestra Radio Beograda, a brat Miša kontrabasista, a nju generacije i dalje pamte kao Ejpril O'Nil i Popajevu Olivu.

Ovih dana je gledamo kao Koviljku Dovijanić u seriji "Tate". Međutim, glumica Nada Blam otkrila je za TV Prvu da nije pogledala nijednu epizodu ove serije iako u njoj glumi.

"Odlična je serija, al' ne gledam je. Ja ništa što uradim, ne gledam nikada. Ništa što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radila nikada nisam gledala. Posle bude kasno za popravke. Bolje da ništa ne gledam, nego da radim svoj posao", kaže glumica.

Ovom prilikom dotakla se i teme karantina koji je, kako kaže, vrlo duhovito doživela.

"Ja sam 65+, prvo sam napravila sliku sa robije, a onda sam napravila jednu sličicu kako razmenjujem kvasac sa komšinicom sa sprata bez kontakta u jednoj kesici sa mašnom. To je imalo toliko lajkova, da sume novinari zvali. Dakle, nemaš izbora, možeš jedino da se zakopaš i da čekaš najgori čas ili da se šališ."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.