U crevima svi imaju PARAZITE koji mogu biti VEOMA OPASNI po zdravlje! Evo kako da ih ELIMINIŠEŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 21:17

U crevima svi imaju PARAZITE koji mogu biti VEOMA OPASNI po zdravlje! Evo kako da ih ELIMINIŠEŠ!

Najbolji lekovi...

Prisustvo parazita u crevima često nije moguće odmah primetiti, ali oni mogu da budu veoma opasni po zdravlje.

Lako može da se desi da ste već imali parazite u crevima ali toga niste ni bili svesni, jer postoje namirnice koje ih veoma brzo izbacuju.

Ove 4 namirnice su spas protiv parazita u crevima:

Pojedite dve kuvane ili pečene šargarepe na prazan stomak. Osim što ćete izbaciti parazite, šargarepa će vam pomoći da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ojačate vid.

Ispijanje svežeg soka od povrća ima brojne benefite za ljudsko zdravlje, a jedan od njih je i čišćenje creva od parazita i toksina. Pijte sok od šargarepe, celera, spanaća i krastavca i brzo ćete rešiti ovaj problem.

Ovo ulje je praktično lubrikant za vaš sistem za varenje i može da izbaci parazite u neverovatno kratkom roku. Najbolje je pomešati ga sa lišćem origana, procediti i piti ovu mešavinu dva puta dnevno. Možete dodati i malo meda. Ova metoda će očistiti creva od parazita i poboljšati funkciju sistema za varenje.

U pitanju je moćni analgetik, antibiotik i antioksidans koji može da ubije crevne parazite i generalno da vam popravi zdravlje. Najbolje je nekoliko čenova belog luka pomešati sa susamovim uljem, prokuvati i uzimati dva puta dnevno.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.