U TRUDNOĆI NAROČITO! Kada vam uradi OVO u toku ORALNOG s*ksa, to može biti FATALNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U TRUDNOĆI NAROČITO! Kada vam uradi OVO u toku ORALNOG s*ksa, to može biti FATALNO!

Ne nikako!

Postoji mnogo varijanti izvođenja kunilingusa, a jedan je naročito interesantan i sastoji se od duvanja u vaginu.

A šta se onda dešava?

Ne nužno orgazam, ali žene koje vole ovaj vid oralnog zadovoljavanja kažu da nema boljeg osećaja od toga kada vam partner usred oralnog užitka dune u vaginu.

Te žene, međutim ne znaju jednu važnu stvar: duvanje u vaginu može da bude fatalno, jer u nekim uslovima može da izazove arterijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gasnu emboliju.

O tome je nedavno govorio i dr Majkl Baden iz Njujorka, koji je izneo par slučajeva svojih pacijenata - u nekoliko njih je žena nakon duvanja u vaginu umrla. I dr Džesika Šepard, ginekolog, potvrđuje da to može da se dogodi. Ne često, naravno, ali u određenim uslovima da.

Sve ovo zavisi i od jačine duvanja i količine vazduha.

Trudnoća je naročito opasan period ukoliko ste ljubitelj duvanja u vaginu jer su krvni sudovi širi i zato i podložniji mehurićima vazduha, savetuje ova doktorka i dodaje da, ukoliko baš ne možete bez duvanja u vaginu, to treba prorediti i duvati što nežnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.