U PROVODU U 9. MESECU TRUDNOĆE: Maja i Alen uslikani - svi gledaju u njen STOMAK, evo kad TAČNO stiže beba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 10:39

U PROVODU U 9. MESECU TRUDNOĆE: Maja i Alen uslikani - svi gledaju u njen STOMAK, evo kad TAČNO stiže beba (FOTO)

Prošetala stomačić

Bivši zadrugari Alen Hadrović i Maja Marković će kroz nekoliko nedelja postati roditelji, a sada su rešili da uživaju za sve pare.

Naime, oni su uhvaćeni u zagrljaju i provodu, a svi su gledali u Majin stomak.

Ona je na sebi imala crnu haljinu sa šlicem, koja je isticala da bivša Zadrugarka izgleda fenomenalno i to pred porođajem. Ljubavni par je sve vreme pevao i veselio se, a onda su u jednom momentu razmenili sočne poljupce.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Oni su svojevremeno otkrili da li je beba došla planirano ili ne, kao i kako su saznali radosnu vest, ali i kada je termin za porođaj.

- Mi smo planirali, ali nismo znali da će se desiti odmah. Nije to bilo u Zadruzi, da ne misli neko, po terminu se zna. Mi smo zajedno saznali, on je više isforsirao, ja sam imala mučnine, pa sam radila test, prvo je bio negativan, pa pozitivan, onda smo otišli na ultrazvuk, saznali smo kako ide sve. Ja sam jako srećna zbog toga što će Andrija imati batu ili seku.

- Prvo smo rekli njegovima, oni su bili presrećni, pa smo rekli mojima, a onda i prijateljima i tako. Termin mi je krajem godine, rekli su nam između 30. decembra i 7. januara – rekla je Maja za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.