Trikovi za uklanjanje neprijatnih mirisa iz kose

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trikovi za uklanjanje neprijatnih mirisa iz kose

Prethodnu noć ste boravili u zadimljenom prostoru? Ili još gore, bili ste na večeri kod prijatelja, a baš kada ste došli počelo je prženje hrane? Rezultat je da vam kosa ne baš prijatno miriše, a vama se žuri...

Pošto ste se probudili i shvatili da kasnite, a trebalo bi da operete kosu jer se iz nje širi neprijatan miris - posledica prethodne večeri, dima cigarete, pržene hrane..., ova tri saveta dobro će vam doći.

1. Počastite kosu hladnim tretmanom
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
"Hladan vazduh omogući će da uklonite neprijatne mirise", tvrdi iskusna frizerka i stilistkinja Maria De Los Anđeles. Tretirajte vašu kosu fenom postavljenim na program "hladno duvanje" i malo je protresite. Neprijatni miris neće potpuno nestati, ali ćete biti zadovoljni rezultatom.

2. Nanesite na kosu šampon za suvo pranje

Šamponi u prahu posle kojih ispiranje vodom nije potrebno imaju sastojke koji upijaju neprijatne mirise i osvežavaju kosu. Dobro je da ovaj preparat imate kod kuće. Nikad se ne zna kada će vam zatrebati.

3. I parfem je dobrodošao

Ako nemate pri ruci šampon za suvo pranje, poslužiće i parfem. Pošpricajte njime kosu, pa se očešljajte. Alkohol iz parfema će smanjiti neprijatana miris. Neće biti savršeno kao kada operete kosu, ali definitivno će biti bolje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.