Trik sa TOALET PAPIROM: Evo kako da vam KUPATILO uvek MIRIŠE, treba vam 30 SEKUNDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 13:54

Trik sa TOALET PAPIROM: Evo kako da vam KUPATILO uvek MIRIŠE, treba vam 30 SEKUNDI

Ovako ćete neutralisati sve neprijatne mirise!

Stručnjaci za održavanje doma savetuju da uzmete rolnu papira i esencijalno ulje po izboru - citrus, pepermint, lavanda, ruža...

Na kartonski, unutrašnji deo rolne, dodajte pet kapi ulja (ili više ako želite jači miris) i vratite je na držač. I to je to!

Osim što je vrlo jeftin, ovaj trik oduzima vam svega 30 sekundi vremena.

Nije potrebno dodavati kapi za dan, dva, jer se miris, svaki put >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada vi otrgnete komad papira sa rolne, ponovno "aktivira" i proširi prostorijom. Samo ponovite postupak kada uzmete novu rolnu toalet papira.

Napomena: Pripazite da ulje ne dođe u dodir sa toalet papirom, jer može dovesti do iritacije kože, a posebno na intimnim delovima tela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.