Trik koji morate znati: Ne može biti jeftinije, a garantuje dugotrajnu glatkoću posle brijanja...

Izvor: Prva.rs, 21.Okt.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trik koji morate znati: Ne može biti jeftinije, a garantuje dugotrajnu glatkoću posle brijanja...

Pre brijanja nogu, pazuha ili nekog drugog dela tela važno je da na odgovarajući način pripremite kožu. Ispitivanja su pokazala da se najbolji rezultati postižu ako se pre brijanja napravi dubinski piling kože s morskom solju, piše sajt zadovoljna.hr.
Ova pristupačna namirnica koju većina ljudi ima u svojoj kući uklanja mrtve ćelije, otvara pore i omogućava jednostavnije i ravnomernije poteze brijačem po telu. Drugim rečima, omoguće kvalitetnije brijanje s dugotrajnjim rezultatima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Pratite nas i na Viberu! I dok neki tvrde da je piling dovoljno napraviti dan pre depilacije, drugi se kunu da je bolje to učiniti desetak minuta pre samog čina, dok ste pod tušem. Preporučuje se da piling radi kružnim pokretima od gležnjeva na gore.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.