Top-modeli iz devedesetih opet na sceni: Počast kreatoru koji ih je stvorio

Izvor: B92, 25.Sep.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top-modeli iz devedesetih opet na sceni: Počast kreatoru koji ih je stvorio

Bile su miljenice velikog kreatora Đanija Versačea, a 20 godina od njegove smrti one su se opet okupile na Nedelji mode u Milanu. I u velikom stilu odale poštu čoveku koji ih je praktično i stvorio. Revija modne kuće "Versače" na pistu je vratila originalnu postavu supermodela.

Pravi povratak u prošlost desio se u finalu Nedelje mode u Milanu.

Donatela Versače uspela je da na modnu pistu vrati Naomi Kambel, Sindi Kraford, Karlu Bruni, Klaudiju Šifer i Helenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kristensen.

Nekada slavne devojke, danas uspešne poslovne žene, nisu se ujedinile samo da bi predstavile novu kolekciju, nego i da bi obeležile 20. godišnjicu smrti velikog italijanskog kreatora.

Supermodeli su prošetali u zlatnim haljinama dok je u pozadini svirala pesma Džordža Majkla "Freedom '90" u čijem su spotu iz devedesetih glavne zvezde upravo Naomi i Sindi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Istorija se ponavlja: Top modeli iz 90-tih ponovo na sceni

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017

Bile su miljenice velikog kreatora Đanija Versaćija, a 20 godina od njegove smrti one su se opet okupile na Nedelji mode u Milanu. I u velikom stilu odale poštu čoveku koji ih je praktično i stvorio. Revija modne kuće "Versaće" na pistu je vratila originalnu postavu supermodela...Pravi povratak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.