Telo bez silikona: Modna ikona pokazala koliko je prirodno telo lepše

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo bez silikona: Modna ikona pokazala koliko je prirodno telo lepše

Njen "zaokret" u estetskom smislu je očigledan. Danas ona žali što je promovisala plastični izgled. Viktorija Bekam je ženama svojom poslednjom slikom poslala važnu poruku: prirodno je lepše. I poželjnije.

Viktorija Bekam sada zagovara prirodan izgled i kaže da se kaje što je svojevremeno stavljala silikone u grudi.

Iako je ovim postom na Instagramu imala nameru da reklamira određeni kozmetički preparat, ona je zapravo pokazala posle dugo vremena svoj oskudniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dekolte i telo bez silikona.

Ona je prošle godine napisala pismo "mlađoj sebi" u kom izražava kajanje što je intervenisala na grudima.

"Verovatno bi trebalo da kažem: ne igraj se sa svojim grudima. Sve ove godine sam to poricala - glupost. Znak nesigurnosti. Treba da slaviš ono što imaš", poručila je Viktorija Bekam.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Modna ikona pokazala koliko je prirodno tijelo ljepše

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2017

Njen "zaokret" u estetskom smislu je očigledan. Danas ona žali što je promovisala plastičan izgled, a Viktorija Bekam je ženama svojom posljednjom slikom poslala važnu poruku: prirodno je ljepše. I poželjnije...Viktorija Bekam sada zagovara prirodan izgled i kaže da se kaje što je svojevremeno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.