Tajna koju Kejt i Vilijam godinama čuvaju od princa Džorža

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 15:24

Tajna koju Kejt i Vilijam godinama čuvaju od princa Džorža

Treći na redu za krunu, posle 71-godišnjeg dede princa Čarlsa i 38-godišnjeg oca princa Vilijama, maleni Džordž već je u samom početku dobio mnogo veći značaj od sestre Šarlot i brata Luisa, koji su stigli u godinama koje su usledile.

Upravo zbog tog značaja, ali i odgovornosti koja ide uz titulu koju nosi, od Džordža se već godinama krije velika tajna.

Kako je za “E! News” pojasnila autorka koja se bavi kraljevskom porodicom Ketrin Mejer, želeći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da zaštite svoje dete od pritiska koji nose svi naslednici krune, Kejt i Vilijam su odlučili da odlože Džordžovo saznanje da će jednog dana biti ni manje ni više nego britanski kralj.

"Odlučili su da odlože trenutak u kojem će mu reći kakva ga budućnost očekuje jer žele da mu podare što je moguće normalnije odrastanje i neopterećeno detinjstvo”, objasnila je Ketrin Mejer.

Naravno, u pomenutom razgovoru, kraljevska hroničarka je napomenula i da je dečaku, koji je ove godine proslavio svoj sedmi rođendan, već polako jasno da je deo javnog života pa gledajući roditelje i ostale članove porodice, pa može postepeno da shvati kako nije samo "običan" dečak poput svojih vršnjaka.

Sve navedeno potvrđuju i razni intervjui vojvotkinje i vojvode od Kembridža u kojima objašnjavaju da nastoje da decu odgajaju u što "normalnijem" okruženju i da im pruže detinjstvo kakvo imaju i ostala deca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.