TO JE SRAMNO ZA TRUDNICU?! Ova 39-togodišnja žena u poodmakloj trudnoći ovako ZARAĐUJE na sajtu za odrasle?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 20:07

TO JE SRAMNO ZA TRUDNICU?! Ova 39-togodišnja žena u poodmakloj trudnoći ovako ZARAĐUJE na "sajtu za odrasle"?

Svi zainteresovani za direktno uključenje u salu za porođaje moraće da izdvoje 10.000 dolara.

I dok je porođaj većini žena najintimniji čin u životu, jedna 39-godišnjakinja je rešila da od toga napravi biznis.

Naime, Karla Belučini, trudnica iz Velike Britanije, došla je na ideju da iskoristi platformu "OnlyFans", koja obično služi za deljenje eksplicitnih fotografija i snimaka za određenu mesečnu pretplatu, za "lajv strim" porođaja.

Svi zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za direktno uključenje u salu za porođaje moraće da izdvoje 10.000 dolara, a, prema Karlinim rečima, njih je i te kako mnogo, zbog čega će zaraditi pozamašnu svotu novca koji joj je neophodan za sve ono što sledi nakon što beba dođe na svet.

- Znam da je mnogima ova moja odluka sumanuta, ali ja sam se snašla i ovo je odličan način da zaradim - poručila je Belučinijeva za "The Daily Star".

- Pomalo sam nervozna zbog tog lajv strima, ali zarada je stvarno odlična - dodala je ona, ne obazirući se na sve one koji joj poručuju da je ovaj potez sraman, kao i da bi trebalo da misli na dete koje će je verovatno jednog dana osuđivati što je došlo na svet na takav način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.