TRPELA JE NASILJE! Viktorija progovorila o BOLNOM iskustvu: Ove DETALJE iz njenog detinjstva malo ko zna

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 11:31

TRPELA JE NASILJE! Viktorija progovorila o BOLNOM iskustvu: Ove DETALJE iz njenog detinjstva malo ko zna

Period koji joj nije ostao u lepom sećanju.

Viktorija Bekam (46) danas je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih žena i, iako je stalno pod lupom javnosti, o njenom detinjstvu se malo zna.

Supruga Davida Bekama sada je iznela da nije imala baš lako detinjstvo, te da bog toga uvek savetuje ćerku kako da se ponaša u školi. Nekadašnja članica čuvene grupe "Spice Girls" otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

- U školi sam bila vrlo povučena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nisam imala puno prijatelja, a sada shvatam da sam zapravo trpila nasilje. Ne želim da se iko oseća kao ja u tom ionako ranjivom periodu, zato sam kad je Harper krenula u školu imala važan razgovor s njom. Rekla sam joj - Ako ikada budeš na igralištu i primetiš devojčicu koja stoji sama, pitaj je da se igra sa tobom, jer tvoja majka je nekada davno bila ta devojčica. Htela sam da je to osvesti i ne želim da je iko usamljen kada je Harper blizu - izjavila je Viktorija.

Danas, ova uspešna žena koju mnogi smatraju oličenjem elegancije, ima srećnu porodicu sa slavnim fudbalerom Dejvidom Bekamom.

Često se pričalo kako im je brak na klimavim nogama, te da neće opstati, ali nikada nisu izneli to priznanje i njihove fotografije govore upravo suprotno, te su pre nekog vremena proslavili i 21. godišnjicu braka.

- Zahvalna sam što imam predivnog supruga, zdravu, lepu i sretnu decu - izjavila je Viktorija jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.