TRIKOVI bez kojih NEĆETE moći: Evo na koje načine možete da koristite HAJLAJTER!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRIKOVI bez kojih NEĆETE moći: Evo na koje načine možete da koristite HAJLAJTER!

Oduševićete se.

Hajlajting ili strobing su sjajne thenike da dodate sjaj svojoj koži. Hajlajteri vam pomažu da izgledate svežije, budnije, hidrirano, a osim toga, koja žena ne voli malo šljokica i bling efekta?

Čak i ako smatrate sebe "mejk ap" stručnjakom, sigurni smo da ove trikove sa hajlajterom niste znali, a garantujemo da ćete zbog njih, još više zavoleti ovaj proizvod!

Hajlajter može da privuče pažnju na vaše najlepše crte lica, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je to vaš nos, usne ili obrzi. Osim toga, ovo je višestruko koristan proizvod, koji se može koristiti na desetine različitih načina. Možete ga nanosite četkicom ili vlažnim sunđerom za šminkanje, ili ga možete umešati sa drugim proizvodima za luminozni izgled. Mogućnosti su neograničene!

1. NANESITE GA ISPOD RUMENILA, ZA SJAJ "IZNUTRA"

Isprobajte ovaj trik: pre nego što nanesete rumenilo, osvetlite jagodice uz pomoć hajlajtera u kamenu. Potom nanesite rumenilo kao i obično. Videćete da će efekat hajlajtera biti mnogo suptilniji i prirodniji, a koža će vam blistati „iznutra“.

Ovo je mejk ap trik koji možete koristiti i za jutarnju šminku, kada ipak ne želite jak sjaj hajlajtera!

#simplemakeupday #mattelips #feelin'myself #meltedmatte @toofaced #Iluminator@beccacosmetics #proseccopop

Објава коју дели makeup by valnery (@byneriglow) дана 15. Сеп 2019. у 6:15 PDT

2. NANESITE GA NA USNE

Fingirajte efekat punijih usana uz pomoć – hajlajtera! Utapkajte malo hajlajtera prstom preko usana koje ste našminkali karminom ili sjajem. Potrudite se da hajlajter nanesete na centar usana, kako biste dobili efekat punoće i dimenzije, baš kao da imate filere u usnama!

3. NANESITE GA NA PODOČNJAKE

Ovo je omiljeni trik šminkera, kojim se postiže izgled budnosti. Pomešajte malo tečnog korektora sa mrvicom tečnog hajlajtera i nanesite ispod očiju uz pomoć beauty blendera.

Isto tako možete pomešate malo pudera u prahu za setovanje sa trunkom hajlajtera u prahu, i naneti na podočnjake! Efekat je momentalno posvetljivanje tamnih krugova oko očiju.

Ellas hoy aprendieron a cuidar y maquillar sus ojeras. Puntos importantes; textura, preparación, elasticidad, tono y subtono, exponer, tiempo, remover y velo 😉 ¿Y mis estudiantes, recuerdan esto? . . . . . . #crismeticacademy #undereyebags #undereyefiller #undereyemakeup #concealertutorial #bestconcealer #ipsyoscreator #puertoricomua #muacolombia #orlandomua #flawlessskin #fiercewomen

Објава коју дели Crismetic💋🇵🇷 PR Makeup Artist (@crismetic) дана 27. Јун 2019. у 8:52 PDT

4. POMEŠAJTE GA SA ULJEM ZA LICE

Mešanje ulja za lice i hajlajtera u prahu je idealan način da licu date dimenziju i blistavost. Pomešajte lagano ulje za lice sa malo praškastog hajlajtera! Nanesite ga uz pomoć beauty blender sunđera, za savršen prirodan izgled, ili kao podlogu za tečni puder koji ćete naneti nakon toga.

5. PRODUŽITE MU TRAJNOST UZ SJAJ ZA USNE

Prozirni sjaj za usne staklastog efekat je odličan trik da produžite trajnost hajlajtera na licu. Nakon što ste naneli hajlajtera na jagodice ili na željenu regiju lica, utapkajte malo prozirnog sjaja za usne preko. Efekat će vas oduševiti!

6. ZAMENITE KONTUR-PROIZVOD HAJLAJTEROM

Konturisanje će dobiti potpuno novu dimenziju ako isprobate ovaj hajlajter trik. Probajte da hajlajtujete regije koje biste inače konturisali (dekolte, vilična kost).

Uzmite blistavi hajlajter najtamnije nijanse sa staklastim efektom i nežno konturišite uz pomoć rastresite četkice. Dobićete najprirodniji, blistavi finiš na koži!

📷Photo by @yolandakingdon 👯Model @dozzexplorer 🖊Retouch @liya_mbrace_retoucher * #beautymakeup #beautymagazine #fashionretouch #fashionmagazine #redlips #glossyskin #skinretouch #shinyskin #strobingskin #highendretoucher #highend #beautyretouch #retouchbeforeafter #retoucherslife #dailyretouch

Објава коју дели Liya Embrace | Retoucher (@liya_embrace_retoucher) дана 2. Феб 2019. у 8:01 PST

7. POMEŠAJTE GA SA TEČNIM PUDEROM

Ako imate jak matirajući tečni puder koji vam lice učini ravnim i beživotnim, dodajte mu malo hajlajtera! To jest, tečnog iluminatora.

Pomešajte malu količinu pudera za jedno nanošenje uz jednu kap iluminatora i uz pomoć četkice ili beauty blendera nanesite na lice. Puder će sada na vašem licu izgledati sveže i blistavo, kao da je potpuno novi proizvod u pitanju!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.