TRIK ZA BLISTAVO ČISTE SUDOVE: Pre puštanja mašine uradite samo JEDNU STVAR i bićete oduševljeni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 08:06

TRIK ZA BLISTAVO ČISTE SUDOVE: Pre puštanja mašine uradite samo JEDNU STVAR i bićete oduševljeni!

Tako je lako...

Kada je reč o pranju sudova, mašina je pravi spas. Međutim, sama po sebi nije dovoljna da bi vam posuđe bilo blistavo čisto.

Čak iako ste zadovoljni deterdžentom ili tabletama koje koristite, sigurno vam se dešavalo da ne ostane lep sjaj ili da ostanu neke flekice. Međutim, to ne mora više da bude tako.

Znamo da su neke namirnice iz prirode odličan saveznik u čišćenju, a limun se ispostavio kao najbolji od njih.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uklanja mrlje, osvežavanja mikrotalasne rerne, utvrđeno je i da ga možete koristiti pri pranju posuđa.

Potrebno je samo da isečete jednu krišku limuna i postavite je negde gde neće ispasti, na primer u korpicu za escajg ili rešetkicu koja nije mnogo široka.

Mašinu uključite kao i obično, a nakon što završi, videćete razliku - dobićete čistije, blistavije posuđe, koje će pritom imati i lep miris.

Jednostavno, a efektno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.