TOPI SALO ZA SAMO NEDELJU DANA: Pojedite OVO umesto večere i gledajte kako kilogrami nestaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 11:38

TOPI SALO ZA SAMO NEDELJU DANA: Pojedite OVO umesto večere i gledajte kako kilogrami nestaju!

Sigurno će vam biti od pomoći.

Ukoliko želite da ubrzate gubitak kilograma, večernji obrok sa efektom laksativa će vam u tome pomoći. U pitanju je miks zdravih namirnica, ali je uprkos tome važno da ga ne koristite duže od nedelju dana.

Priprema je veoma jednostavna: Izrendajte jednu jabuku, dodajte joj šolju kefira i cimet. Pojedite ovo uveče, umesto večere.

Nakon par dana primetićete da vam je struk tanji, stomak ravniji.

Ova kaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odličan probiotik, savršeno izbacuje toksine iz organizma.

Međutim, da biste smršali, nije dovoljno samo da uvedete ovu večeru, potrebno je i da jedete zdravo: izbacite slatkiše, testa i grickalice!

Preporučuje se i brzo hodanje u trajanju od pola sata svaki dan!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.