TOPI KILOGRAME, A REGULIŠE HOLESTEROL I ŠEĆER U KRVI: Cimet dijeta je toliko jednostavna, a čuva zdravlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 15:46

TOPI KILOGRAME, A REGULIŠE HOLESTEROL I ŠEĆER U KRVI: "Cimet dijeta" je toliko jednostavna, a čuva zdravlje

Uz pomoć jednostavnih pravila dovedite liniju do savršenstva i poboljšajte zdravlje

Dijeta s cimetom poprilično je jednostavna i nezahteva pripremanje posebnih obroka. Ona uključuje konzumiranje napitka sa cimetom dva puta dnevno. I  baš zato je trenutno omiljena širom sveta.

Glavna baza ove dijete je cimet. Osim što će vam pomoći da pokrenete metabolizam, cimet povoljno deluje i na zdravlje. Ovaj način ishrane može da reguliše nivo šećera u krvi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i holesterol.

U cimet dijeti od vas se ne traži da ograničite svoje obroke, već da masnu i hranu bogatu šećeom zamenite za onu zdraviju. Jedino pravilo koje morate da ispoštujete je da ujutru, nakon buđenja i uveče, pre nego što legnete popijete šolju jogurta sa malim procentom masti u koji ćete dodati kašičicu cimeta.

Preporuka je i da uvedete laganu fizičku aktivnost 2 puta nedeljno.

Primer jelovnika: 

Doručak: Čaša jogurta sa cimetom, kajfana od jednog celog jaja i 3 belanca, parče tosta i 3 lista pršute.

Užina: Šaka badema

Ručak: Piletina, povrće i kinoa

Užina: Sezonsko voće ili grčki jogurt

Večera: Čaša jogurta sa cimetom, ovsena kaša i voće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.