TEN I NAKON LETOVANJA: Evo kako da uz POMOĆ KAJSIJE održiš PREPLANULOST kože!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEN I NAKON LETOVANJA: Evo kako da uz POMOĆ KAJSIJE održiš PREPLANULOST kože!

Ne moraš da ideš u solarijum!

Svako ko ove godine ode na more ili reku, može da dobije lep i preplanuo ten. Ipak, da bi se taj ten očuvao potrebno je da se održava nakon sunčanja.

To možete postići uz pomoć voća koje je bogato beta karotenom, a to su kajsije koje su izuzetno dobar izbor u ovom periodu, ali ne samo za jelo već i za negu kože.

Ove voćke su bogate vitaminom A, B i C, kalijumom, gvožđem, fosforom, magnezijumom, vodom, vlaknima, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << studije pokazuju da usporavaju proces starenja i sprečavaju nastanak bora.

Da biste osvežili ten i dali mu onu lepu, preplanulu notu bez izlaganja štetnim UV zracima, nahranite kožu vitaminima i mineralima iz kajsija.

Mirisne narandžaste voćke su bogate vitaminom A, B i C, kalijumom, gvožđem, fosforom, magnezijumom, vodom, vlaknima, pa studije pokazuju da usporavaju proces starenja i sprečavaju nastanak bora. Koža posle tretmana njima izgleda lepše i ima onaj preplanuli ton.

Zato savetujemo da napravite masku od njih. Potrebno vam je pet kajsija, koje ćete izmutiti u blenderu, a zatim dodati pet kapi maslinovog ulja i promešati da se sjedini masa. Nanesite smesu na očišćeno lice i ostavite je da odstoji dvadesetak minuta, a zatim isperite toplom vodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.