TEKSAS JE PONOVO U MODI: 10 modela koje ćete rado nositi ovog leta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEKSAS JE PONOVO U MODI: 10 modela koje ćete rado nositi ovog leta (FOTO)

Haljine, kombinezoni, pantalone... Za šta god da se odlučite, nećete pogrešiti.

Kada dođu vrućine, mnoge devojke ne znaju šta bi obukle, a da se ne osećaju kao da je oko njih 300 stepeni.

NIJE MOGLA DA VERUJE: Evo kako je Ana Ivanović postala "žrtva" mađioničara! (VIDEO)

Na svu sreću, ponovo se u modu vradio materijal koji su svi rado nosili, a u pitanju je teksas. Ipak, trebalo bi naglasiti da, iako je ovaj materijal opet popularan, ne treba baš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponavljati sve stvari iz prošlosti. Preciznije, nije neophodno da budete obučeni u džins od glave do pete (svi se sećamo plavih marama za kosu, teksas prslučića preko bele majice, pa teksas šorca ili dugačke suknje). Moda se ipak malo promenila, pa bi bilo dobro da se prilagodite tome.

OVOG LETA ĆE SVE DEVOJKE NOSITI OVU HALJINU: Ana Ivanović postavlja nove modne trendove! (FOTO)

Naravno, i mnoge javne ličnosti su brže bolje prigrlile ovaj trend i prošetale razne zanimljive modele, a vi možete pronaći inspiraciju u ovih 10 koje vam donosimo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.