Svi srećni brakovi imaju ovo TRODNEVNO pravilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi srećni brakovi imaju ovo TRODNEVNO pravilo!

Primenite ga i vi...

Znate li za onu "svakog gosta tri dana dosta"?

O DA, VI ZNATE ŠTA RADITE: Vaše s*ksualno umeće je veliko, sudeći po ovih deset stavki!

Sada je pravo vreme da tu uzrečicu počnete smatrati pravilom.

Otkrivamo šta ustvari stoji iza muškarčevih komplimenata... i neće ti se svideti!

Naime, psiholozi su dokazali da svaka poseta vašem domu koja traje duže od tri dana, vrlo lako može narušiti sklad i harmoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vašeg odnosa, iscrpiti vas fizički i mentalno, te vas navesti na svađe oko stvari oko kojih se inače sporazumno dogovarate.

Iako vam se ovo možda čini kao situacija koju je nemoguće izbeći i ne možete ni zamisliti način na koji bi gostima rekli da nisu dobrodošli na duže od tri dana, ipak se ovde radi o održavanju zdravog bračnog odnosa.

Kako vi ili vaš suprug ne biste bili isfrustrirani jer morate nedelju dana hodati potpuno obučeni u sopstvenoj kući, ili zato što morate dvostruko više čistiti i kuvati, pokušajte pronaći način kako ćete reći gostima za novo pravilo a da ih ne uvredite.

Verujemo kako se većina njih neće naljutiti, a jedino što možete očekivati zauzvrat je jednak tretman, što se čini poprilično pravednim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.