Svetle boje – Savrešen odabir za uređenje malog prostora

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Okt.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetle boje – Savrešen odabir za uređenje malog prostora

Uređenje malog stambenog prostora ponekad je veći izazov od uređenja velikog stana. Kada je mali stan u pitanju, važno je da unapred promislite o svakom detalju, kako bi baš sve igralo na kartu funkcionalnosti. @fieltro Česta greška pri uređenju malog stana je preteran fokus na bazičnim komadima, dok su detalji, koji stan čine domom zanemareni. Pa ipak onaj efekat savršenog enterijera postići ćete pravilnim i odmerenim odabirom detalja. Pravilnim odabirom detalja učinićete da svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << kutak u stanu izgleda besprekorno, čak iako je stan mali. @fieltro Da biste dobili na prostoru bitno je da stan bude svetao, zato se fokusirajte na bele i svetle detalje, koji će stan učiniti svetlijim i većim. Pored svetlih zidova, ogledala su još jedan detalj koji naglašava prirodnu svetlost u domu, zato se potrudite da u svakoj prostoriji imate po neko dekorativno, ili praktično ogledalo, koji će dodatno ispuniti vaš prostor. @fieltro Pastelne i svetle boje zidova savršen su odabir za mali stambeni prostor, a uz takve zidove detalji se mnogo bolje kombinuju i atmosfera postaje cosey u samo par poteza. Foto: @fieltro Novi #homedecore trend – Pampas trava

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Svijetle boje su savršen izbor za opremanje malog stana

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2019

Uređenje malog stana ponekad je veći izazov od uređenja velikog stana. Kada je mali stan u pitanju, važno je da unaprijed promislite o svakom detalju, kako bi baš sve igralo na kartu funkcionalnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.