Svako jutro uzima kašičicu mešavine koja je NAJJAČI prirodni ANTIBIOTIK, UNIŠTAVA bakterije i VIRUSE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 22:03

Svako jutro uzima kašičicu mešavine koja je NAJJAČI prirodni ANTIBIOTIK, UNIŠTAVA bakterije i VIRUSE!

Zaštiti se uz pomoć prirode.

Ukoliko često imate probleme sa infekcijama, bakterijama, virusima, prvo što treba da uradite je da ojačate imunitet i zaštitite se uz pomoć prirodnih preparata.  Ako osetite da vas bolest "lomi", napravite ovaj moćni domaći antibiotik i ne morate da brinete.

Mešavina ovih sastojaka se bori protiv infekcija, parazita, gljivica i virusa, a ujedno ojačava imuni sistem. Može se koristiti za čišćenje krvi, poboljšanje cirkulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i lečenje hroničnih bolesti.

Priprema:

Sve navedene sastojke, osim jubukovog sirćeta, pomešajte i stavite u staklenu teglu. Sve to prelijte jabukovim sirćetom, poklopite i dobro protresite. Smesu čuvajte na hladnom i tamnom mestu i ostavite da odstoji 2 nedelje. Nakon toga, lek je spreman za upotrebu.

Uzimajte jednu kašičicu ovog antibiotika dnevno, a najbolje bi bilo posle doručka. Ovaj lek je dosta jak, pa preporučen dozu ne biste smeli da prekoračite.

Evo kako ovi sastojci utiču na organizam:

Jabukovo sirće odlično čisti organizam

Beli luk je dobro poznat kao lek za mnoge bolesti. Zbog sadržaja vitamina A, B1, B2 i C, niza minerala, kalijuma, kalcijuma, magnezijuma i fosfora beli luk je moćan u očuvanju kompletnog zdravlja čoveka. Obilje vitamina i minerala imaju i paprike, pa su samim tim odlične za jačanje imuniteta.

Đumbir sadrži vitamine C, B1, B2 i esencijalne aminokiseline, a osim toga ima protuupalna svojstva.

Ren je prirodni antibiotik sa jakim antibakterijskim delovanjem, dok kurkuma ima antivirusna, antikancerogena i protuupalna svojstva zahvaljujući kurkuminu, aktivnom sastojku kurkume.

Napomena: Pre upotrebe narodnih lekova konsultujte se sa lekarom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.