Stranac u restoranu dojilji rekao da se pokrije, ona napravila genijalan potez

Izvor: B92, 09.Avg.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranac u restoranu dojilji rekao da se pokrije, ona napravila genijalan potez

Kad mami kažu da se pokrije dok doji bebu na javnom mestu, svašta može da se desi. To je ova žena i dokazala.

Amerikanka Kerol Lokvud podelila je fotografiju žene koja je "stala na rep" stancu u jednom restoranu.

Naime, jedna mlada žena je počela da doji dete u restoranu kad joj je prišao muškarac i rekao joj da se pokrije.

Ona mu je genijalno uzvratila - pokrila je lice maramom i nastavila mirno dalje hraniti bebu.

"Nikad je nisam upoznala, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali mislim da je ova žena genijalna. Toliko mi je dosta toga da se žene stalno stide zbog dojenja", napisala je Kerol na Fejsbuku.

Većina se složila da se žena nije imala zbog čega da se stidi, ceo događaj se niej odigrao u nekoj arapskoj zemlji, a napolju je bilo više od 32 stepena.

"Bravo, mama! Samo ograničenim ljudima ovako nešto može da smeta. Ovo je najprirodnija stvar na svetu", jedan je od komentara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mami koja je dojila u restoranu stranac je rekao da se pokrije: NIje rekao šta konkretno, pa je ona izabrala jedan deo tela! (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 09.Avg.2018

Kad je počela da je doji, prišao joj je nepoznati muškarac, stranac i rekao joj da se pokrije. Poslušala ga je i pokrila je glavu. Realno, nije rekao šta treba da se pokrije...Stvarno mu je genijalno vratila, kažu sa portala Super 1..Karol Lokvud podelila je na Fejsbuku fotku spomenute mame i dobila...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.