Stiže PUN MESEC U STRELCU - Sve što ste prećutali i SKRIVALI izlazi na površinu, nema mesta za dosadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 13:34

Stiže PUN MESEC U STRELCU - Sve što ste prećutali i SKRIVALI izlazi na površinu, nema mesta za dosadu

Definitivno će vas pokrenuti!

Ovaj pun Mesec se dešava na 21 stepenu koji je stepen Strelca, pa se mogu dešavati neke nove ideje. Mnoge osobe mogu prevazilaziti neke razlike i krenuti novim putem. Moguće je da sada neće biti izražena rezervisanost, uzdržanost, skepticizam i hladnoća jer pun Mesec može sve da izbaci na površinu, a posebno ako se nešto ćutalo ili skrivalo.

Sa jedne strane će biti u opoziciji sa Merkurom što pojedinim osobama može dati probleme, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dezorijentisanost i disbalans emocija da se jedno oseća, drugo misli, a treće ispoljava tako da nije najbolje donositi nikakve odluke.

Sa druge strane vrlo povoljan trigon Meseca i Urana mnogim osobama daje nove ideje, intuiciju, nove promene, uzbudljive preokrete. Osećanja su vrlo intuitivna pa se možete osećati otvoreno, samosvesno, prepuni samopouzdanja.

Pojedine osobe mogu ovih dana upoznati neobične osobe koje se bave neobičnim zanimanjima, a sa druge strane je pozitivno prekinuti loše navike ili izaći iz nezdravih veza ili razići se sa osobama koje vam samo crpe energiju. Mnoge stvari sada možete posmatrati iz drugog ugla, pa čak i da predvidite neke situacije.

Moguće su komunikacije i upoznavanja preko mreža, nova i uzbudljiva otkrića su moguća. Kod pojedinih osoba su moguće napetosti, krize i svađe, pa ako se nađete u toj energiji pokušajte da rešite problem nekim novim pogledom na njega.

Sledite svoju intuiciju i pratite unutrašnji glas da bi mogli rasteretiti se i rešiti nekih situacija i energija koje vas blokiraju, iscrpljuju i stoje na putu vašeg napretka i sreće.

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem desetom polju, pa može pokrenuti veliku energiju i problem sa jednim roditeljem ili u karijeri sa nadređenima. Moguće je da imate veliku pomoć od žena, pa se možete isticati i biti priznati u javnost.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem devetom polju vezano za inostranstvo, društvene i moralne vrednosti što će biti reči i o tome. Želja za putovanjem je naglašena, pa možete iznenada da otputujete ili ako trpi neki negativan aspekt onda postajete dogmatični i uskih pogleda na život.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem osmom polju koje pokreće psihičku neviđenu snagu, pa emotivne želje stvaraju čulnost. Pojedine osobe mogu da se bave porodičnim nasledstvima, nekim osiguranjima, taksama i novcem koji nije lično zarađen. Čuvajte se psihičke osetljivoti i emotivnih ispada.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas ovaj pun Mesec tranzitira kroz vaše sedmo polje koje daje energiju u partnerskim odnosima javnosti i neprijateljima. Vi sada možete tražiti emotivna ispunjenja ili ući u brak, vezu. Partneri mogu da podsećaju na jednog roditelja ili da tražite da se brine o vama. Neke osobe mogu biti pod emotivnim stresom dok pojedine mogu isplivati u javnosti.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem šestom polju koje je predodređeno za zdravlje, svakodnevnicu, posao, male kućne ljubimce što može dovesti do promenjivih emocija koje je povezano sa zdravljem. Pojedine osobe mogu biti i depresivne ako imaju negativan aspekt u ličnom horoskopu. Budite oprezni.

DEVICA

Drage Device, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem petom polju koje aktivira ljubav, zabavu, decu, sport itd. Ljubavne želje mogu biti isprepletene sa jakim uticajem materijalnim i emotivnim potrebama. Kod pojedinih osoba može i porodica da se meša u emotivni život, pa budite i na to spremni pojedine osobe mogu pričati o potomstvu.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem četvrtom polju što utiče na dom i porodicu, vaše lične emocije koji su potpuno srećne i ispunjene ako je sve dobro u porodici. Emocije utiču na celokupno emotivno stanje a posebno ako je u to sve umešana i majka. Ako je Mesec negativno položen onda nedostaju emocije zbog kojih možete duboko biti tužni.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem trećem polju koje pokreće komunikaciju, kontakte sa rodbinom, komšilukom, pa možete pasti pod njihov emotivni uticaj. Sada vas ne drži mesto, a i radoznalost je prisutna što vam može razbiti monotoniju. Pojedine osobe preko kraćeg putovanja ili u komšiluku preko rodbine mogu upoznati interesantnu osobu.

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem drugom polju novca i materijalnih vrednosti, pa možete iznenada imati neki veći novčani priliv ili sklopiti veći posao. Nove ideje ili neki hobi sada može biti aktivan, pa možete da rešite negde ulagati novac.

JARAC

Dragi Jarčevi, kod vas se dešava ovaj pun Mesec što može uticati na vas da se vratite i ostanete dosledni starim navikama ili da odbacite i krenete u nešto sasvim novo i interesantno. Sada vi isčekujete priznanje i potvrdu drugih kako ste nešto dobro pokrenuli ili uradili. Pojačavaju se medijumske sposobnosti.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas je pun Mesec u vašem dvanestom polju što će od vas tražiti da se osamite i fokusirate na neke vaše projekte. Preporučuje se da izađete iz senke i sredite svoj lični život, emocije i oslobodite se nekih nepovoljnih misli i pročistite psihu. Moguće su velike promene u vašoj podsvesti.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem jedanestom polju pa sve što ste očekivali ili se nadali sada može sve da se pretumba čak neki prijatelji mogu da odu iz vašeg života ili neki novi uđu u vaš život. Neke nove ženske osobe mogu da vas pokrenu ili da vam pomognu kako da se oslobodite negativnih osećanja ili bolje reći ništa ne očekuj jer se možeš razočarat. I za kraj, srećno svima u svemu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.