Stavila je CRNI LUK na STOPALA, umotala ih u najlonsku KESU, a rezultat nakon ovoga će i vas oduševiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 16:30

Stavila je CRNI LUK na STOPALA, umotala ih u najlonsku KESU, a rezultat nakon ovoga će i vas oduševiti

Mnogo lakše od pedikira u kućnoj izvedbi.

Bezbroj puta do sada smo slušali o blagotvornom dejstvu crnog luka na zdravlje organizma. Ipak, možda niste znali da može biti veoma delotvoran i u službi lepote. Već smo pisali o tome da ukoliko se kolut crnog luka postavi na površinu stopala i pričvrsti čarapama, ostavi tako preko noći deluje tako što detoksikuje organizam i izvlači sve toksine iz tela.

Ipak na TikToku smo pronašli i uputstvo kako da uz pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << luka rešite problem grube kože na stopalima, preciznije petama.

Uzmite jedan sloj luka i položite ga baš na petu, preko toga stavite plastičnu kesu, a zatim obujte čarape. Rezultati će biti vidljivi odmah narednog jutra.

Detaljnije uputstvo pogledajte na videu.

🧅🦶🏻

♬ Runaway - AURORA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.