Stanija POKAZALA šta JEDE ZA VEČERU: Idealna hrana za VITKU LINIJU, veoma je HRANLJIVA I puna vitamina

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 11:20

Stanija POKAZALA šta JEDE ZA VEČERU: Idealna hrana za VITKU LINIJU, veoma je HRANLJIVA I puna vitamina

Odličan izbor za hladne zimske dane!

Stanija Dobrojević oduvek je imala savršenu liniju, redovno trenira i vodi računa o ishrani. Čak i dok je bila u rijalitiju, nije se opustila,  a održavanje fizičke forme bio joj  je prioritet.

Bivša zadrgarka ne propušta odlazak u teretanu, a na storiju je pokazala u kakvoj je formi sigurno. Zadnjica na koju je uvek bila ponosna je u prvom planu, a noge, ruke i stomak su savršeno izvajane i zategnute.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treniga se pohvalila večerom koju je spremila, a reč je o potažu od bundeve koji je obogatila semenkama bundeve.

Bundeva je inače idealna namirnica za zimske dane možete je peći u komadima, ali je pripremati ovako kao Stanija.

Bundeva je dobar izvor vitamina A i C, kao i proteina, kalijuma, folne kiseline i antioksidansa, a pritom sadrži vrlo malo masnoća. Njene semenke bogate su proteinima, gvoždem, cinkom, magnezijumom, manganom i vitaminom K.

Korejski naučnici otkrili su da proteini iz bundevine kore sprečavaju rast patogenih mikroorganizama, uključujući i kandidu, koja uzrokuje ozbiljne zdravstvene tegobe.

Pored toga, kineski naučnici otkrili su da ekstrakt bundeve može biti od velike pomoći obolelima od dijabetesa tipa l, jer stimuliše proizvodnju insulina i regeneriše oštećene ćelije pankreasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.