Šta joj to treba: Još jedan fotošop promašaj Kim Kardašijan FOTO

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta joj to treba: Još jedan fotošop promašaj Kim Kardašijan FOTO

Mnogi se pitaju zašto to Kim uporno sebi radi.

Pred nama je još jedan fotošop promašaj Kim Kardašijan.

Nije za nju strano da se poigra sa fotografijama na kojima se pojavljuje, ali kada ovako pretera i napravi grešku fanovi odmah reaguju.

Njenu novu liniju prate skandali od samog početka. Prvo je kritikovana zato što je dala ime kolekciji Kimono, pa je morala da ga promeni. A sada je napravila užasnu grešku sa promotivnom fotografijom.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografiji se vidi da modelu koji se nalazi iza nje nedostaje pola butine! Deo noge vidi se iza Kim, a druga polovina nalazi se na potpuno neprirodnom mestu, piše Cosmopolitan.

Nikome nije jasno šta se desilo sa fotografijom, a jedna od pretpostavki je da je Kim naknadno ubačena na fotografiju jer zbog obaveza nije imala vremena da se pojavi na slikanju.

Sestrama Kardašijan nije strano poigravanje sa fotošopom, a izgleda da im ni greške nisu nepoznate.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.