Samo jedan snimak u donjem vešu joj doneo milion pratilaca FOTO/VIDEO (18+)

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 20:18

Samo jedan snimak u donjem vešu joj doneo milion pratilaca FOTO/VIDEO (18+)

Jedna Engleskinja je postala veoma popularna na "sajtovima za odrasle", a da se nije tome nadala.

Naime, Bel Grejs iz Jorkšira radila je medicinska sestra, brinući se o ljudima sa autizmom, a u maju prošlle godine odlučila je da otvori profil na platformi Only fans, poznatoj po tome što tamo devojke prodaju svoje provokativne fotografije.

Ipak, ni sama nije mogla da pretpostavi na koji način će ovaj njen nalog postati popularan.

Ona je, sredinom prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseca, na društvenoj mreži Tiktok objavila video-snimak na kom se vidi kako se skida. Koristila je filter pomoću kog izgleda kao da prolazi kroz zid, a kada se to "desilo", ostala je bez odeće, samo u donjem vešu, nakon čega se "magično" ponovo našla u odeći.

U roku od nedelju dana, sa 22.000 pratilaca na Tiktoku prešla je broj od njih milion, a ovaj video-snimak ima 9 miliona pregleda i više od 4,6 miliona lajkova. Osim popularnosti na Tiktoku, uvećao se i broj njenih pratilaca na platformi Only Fans, gde je zaradila 49.000 evra nakon ovog snimka.

Kako je rekla za Jam pres, malo pre nego što je dobila na popularnosti, napustila je posao u zdravstvu kako bi pokušala da se zaposli u "industriji filmova za odrasle".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.