Snima se dok radi NAJBANALNIJU STVAR i zgrće HILJADE: Ova devojka je postala prava SENZACIJA među muškom publikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2022, 09:53

Snima se dok radi NAJBANALNIJU STVAR i "zgrće" HILJADE: Ova devojka je postala prava SENZACIJA među muškom publikom

Neverovatno da neko plaća za ovo!

TikTokerka Rozi Zeplin iz Australije kaže da zarađuje stotine dolara od muških obožavalaca jedući hranu pred kamerama. U jednom od videa koje je objavila za svoje 22.000 gladnih obožavatelja, kaže da može da zaradi gotovo 1000 dolara (115.000 dinara) po objavi videa u kojem žvaće razne vrste hrane.

Kaže kako joj ne smeta to što joj stižu zahtevi za pregled takvog sadržaja, te da njeni muški pratitelji vrlo često >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traže da se snima tako da ružem za usne namaže hranu i lice. Obično snima ceo obrok, od početka do kraja, a za takav video, u kojem se namazala ružem po licu, sličan onome koji je nedavno objavila na TikTok-u, mogla dobiti i do 200 američkih dolara (23.000 dinara).

Još jedan učestali zahtev koji dobija od pratilaca je da se pretvara da je za stolom za kojim sede još dvoje ljudi, te da razgovara s kamerom kao da je pratitelj s njom u sobi, prenosi New York Post.

Zanimljivo, kaže da snimajući se treba paziti na svoje ponašanje za stolom, jer neki muškarci vole kad neuredno jede, tako da joj hrana ispada iz usta.

No, što je više 'posla' oko samog jedenja uključeno u video, ona za njih traži višu cenu.

- Cena mojih videa može ići i do hiljadu američkih dolara, pogotovo ako moram da pripremam obrok, ili ako je reč o velikoj porciji, te ako mi se hrana koju moram pojesti baš i ne sviđa, a pratioci to traže - pojašnjava devojka.

Međutim, postoji jedan zahtev koji je za nju pretežak zalogaj - ona je vegetarijanka i rekla je da joj je bilo nuđeno do i 1700 američkih dolara (oko 195.000 dinara) za konzumaciju mesa, ali to je ljubazno odbila. Zaključila je da bi cena za nešto takvo, što se nje tiče, bila najmanje 7000 dolara, ili oko 805.000 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.