Skida TRI KILOGRAMA za DVE NEDELJE! Dijeta koju NEĆEŠ ni OSETITI, a zasniva se na NAMIRNICI koju svi VOLE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 17:42

Skida TRI KILOGRAMA za DVE NEDELJE! Dijeta koju NEĆEŠ ni OSETITI, a zasniva se na NAMIRNICI koju svi VOLE!

Detoksikuje organizam.

Ukoliko ste u potrazi za dijetom koja će vam omogućiti da izgubite dosta kilograma u kraćem vremenskom roku, predstavljamo vam grejpfrut dijetu. Ključni sastojak ovog dijatalnog režima ishrane je grejpfrut, kao što joj ime kaže, a možete izgubiti i do tri kilograma za dve nedelje, što je i optimalno i zdravije, zapravo se oslobađate viška tečnosti.

Zašto je ova namirnica dobra za mršavljenje?

Osim što sadrži veoma malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kalorija (u 100 g svega 32 kcal), obilje vitamina C, proste ugljene hidrate i dosta vlakana, koja su važna za ubrzavanje metabolizma, grejpfrut ne sadrži masti i holesterol.

 Ovaj način ishrane će izabciti nagmilanu vodu u organizmu i uraditi detoks organizma, a na raspolaganju su vam dva menija pa ih kombinujte.

Pravila dijete: 

Prvi plan ishrane

Drugi plan ishrane

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.