Sestre će roditi decu u razmaku od nekoliko meseci: Trojke čekaju bebe u isto vreme

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 11:53

Sestre će roditi decu u razmaku od nekoliko meseci: Trojke čekaju bebe u isto vreme

Amerikanke Đina, Nina i Viktorija imaju termine za porođaj u razmaku od samo nekoliko meseci. Čekaju devojčice i dva dečka, a već su odabrale i imena.

Trojke su rođene u samo nekoliko minuta razmaka, sada će roditi i svoju decu u periodu od samo nekoliko meseci. Dolaze iz Los Angelesa, a uskoro će sve tri postati majke.

Prva beba treba doći u julu, sledeća u avgustu, a treća u novembru-

Prva je zatrudnjela Viktorijaa, zatim Nina, a onda i Đina: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Kada smo saznali da je Nina trudna, počele smo nagovarati i Đinu", rekla je Viktorija.

Od kada su zatrudnele, sestre više ne žele da izađu iz kuće ako nisu isto obučene: "Ja sam najstarija sestra i čekam devojčicu koju ćemo nazvati Leighton Grejs", rekla je Đina.

Nina će svog sina nazvati Hendriks Paul, a Viktorija svog Zaden Set.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.