Samo JEDNA KAŠIČICA se razumti u ČAŠU VODE ili limunade - Namirnica koja ima jako ANTIBAKTERIJSKO DEJSTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 13:48

Samo JEDNA KAŠIČICA se razumti u ČAŠU VODE ili limunade - Namirnica koja ima jako ANTIBAKTERIJSKO DEJSTVO

Dan započnite na ovaj način i primetićete promenu brzo.

Ako redovno konzumirate malo meda, ubrzo ćete osetiti sve njegove pozitivne učinke. Pred nama je razdoblje hladnijeg vremena što znači i uživanje u čajevima, pa zato nema razloga da medu kažete "ne". Bogata lekovitim sastojcima, ova poslastica se koristila oduvek i u medicinske svrhe.

Med je odlična, ako ne i najbolja alternativa šećeru, pa je prva preporuka nutricionista i stručnjaka. A ako već niste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rešeni da ga u tolikoj meri uvrstite u ishranu, onda bi svakako trebalo razmisliti o jednoj kašičici meda svakog dana - ova jednostavna rutina ima brojne benefite za naš organizam.

U nastavku saznajte koje su zdravstvene prednosti uzimanja meda, a najbolje je da ga konzumirate tako što jednu kašičicu rastvorite u čašu tople vode.

Dejstvo meda na organizam:

Ostala pozitivna dejstva meda možete saznati na videu u prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.