Sa 20 godina je OTIŠLA OD KUĆE: Mnogi nisu znali da je Paulina živela sa našim poznatim GLUMCEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 14:18

Sa 20 godina je OTIŠLA OD KUĆE: Mnogi nisu znali da je Paulina živela sa našim poznatim GLUMCEM!

Želela je da bude samostalna.

Paulina Manov, glumica koja je rasplakala Srbiju zbog uloge Ljiljane u filmu "Toma" otkrila je javnosti detalje iz privatnog života. Ona je u emisiji "Balkanskom ulicom" ispričala da je vrlo mlada otišla od kuće, kako bi započela život sa jednim kolegom.

Ona se još kao student druge godine Akademije, odvažila da živi samostalno, sa kolegom Borisom Milivojevićem.

- Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: "Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao." On je dobio stan od roditelja, gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine - prisetila se glumica, a onda je otkrila i kako je izgledao njihov zajednički život.

- Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze.

A post shared by paulina.manov@gmail.com (@paulina.manov)

Glumica je dodala da je za te dve godine proživela život u malom, devojčice koja se rano udala, pa živela, preživela i došla do nekih sedamdeset godina.

- To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi, sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi - zaključila je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.