STARLETA U STRAHU: Kim Kardašijan u SUZAMA - preti joj NEIZLEČIVA BOLEST?! Bolovi, otečenost...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARLETA U STRAHU: Kim Kardašijan u SUZAMA - preti joj NEIZLEČIVA BOLEST?! Bolovi, otečenost...

Sledi težak period za nju.

Iako je najpoznatija starleta na svetu, te ima sopstveni biznis i rijaliti koji joj je doneo milione, Kim Kardašijan je samo jedna žena od krvi i mesa i suočava se sa stvarima koje bi mogle da se dese svakom od nas.

Kim je u novoj epizodi svog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" saznala da joj preti neizlečiva bolest! Naime, ona se danima osećala loše i žalila na bolove i otečenost zglobova. Otišla je kod lekara, koji joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštio loše vesti.

- Tvoja antitela su pozitivna na lupus i reumatoidni artritis - rekao je doktor, a ona je odmah briznula u plač.

Ipak, doktor je pokušao da je umiri rekavši joj da se ne može ništa utvrditi na osnovu testova koje je odradila, te da moraju da urade još mnogo analiza.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 2, 2019 at 12:16pm PDT

- Ovakve stvari vam se uvuku u glavi počnete da razmišljate o najgorim mogućim ishodima. Dakle, sledećih nekoliko dana biće stvarno pakao živeti, jer ću se stalno pitati šta imam i kako to rešiti - kroz suze je rekla Kim.

Inače, rijaliti zvezda se već godinama bori sa psorijazom, koju pokušava da pokrije šminkom, ali stanje postaje sve gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.