STARINSKO JELO NA KAŠIKU: Spremite porodici zdrav PILEĆI PAPRIKAŠ koji će ih oduševiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 08:32

STARINSKO JELO "NA KAŠIKU": Spremite porodici zdrav PILEĆI PAPRIKAŠ koji će ih oduševiti

Jela “na kašiku” su bila obavezna i domaćicama draga jer su znale da svojoj porodici spremaju nešto zdravo

Naše bake, a i njihove bake su redovno za ručak imala nešto čorbasto. To se podrazumevalo i vodilo kao zdrav obrok i nešto korisno za zdravlje za celu porodicu.

Ako i vi želite da pripremite zdrav obrok vašim najmilijima onda je ovaj recept prava stvar za vas.

Potrebno je:

Priprema:

Na ulju propržiti seckan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << luk, papriku i šargarepu na kolutove. Kad se proprži dodati meso i doliti malo vode. Krčkati 40 minuta, pa dodati krorompir i na kocke oljušten paradajz, papriku mlevenu  i tucanu, mleveni biber , lovorov list .

Kuvati sve dok se skuva i krompir. Posloliti ili po želji staviti malo suvog začina. Naseckati peršunov list. Pileći paprikaš je gotov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.