ŠTA to možeš da koristiš za PRANJE KOSE umesto ŠAMPONA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA to možeš da koristiš za PRANJE KOSE umesto ŠAMPONA?

Sve što ti je potrebno već imaš u kući.

Možda ti je čudna zamisao da postoji osoba na svetu koja ne koristi šampone, njegove blagodeti mirisa i dejstva, međutim i te kako takve osobe postoje, a razlozi su brojni. Neko to jednostavno radi zbog svojih uverenja i načina života, a neko teži zdravom životu i trudi se da koristi prirodne sastojke koji nisu štetni za organizam. Na nama je da nađemo dobro i učikovito rešenje - a zapravo ih imamo više.

JABUKOVO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SIRĆE

Iako ima teži i kiselkasi miris, svakako ne onakav kakav želiš na svojoj kosi, jabukovo sirće ga neće ostaviti, već će po ispiranju odmah izvetriti pa se neće nikako osetiti. Jabukovo sirće neguje kožu glave, čini kosu sjajnijom, zdravijom i lepšom. Posebno je dobro za korišćenje kod osoba koje imaju problema sa masnom kosom.

When @josievilay gives your hair LIFE🙏❤️

A post shared by HAIRSTYLES 🅥 (@hairstyles) on Jul 10, 2017 at 10:35am PDT

LIMUNOV SOK

Kao i jabukovo sirće, limunov sok je odlična namirnica za masnu kosu, koju moraš da pereš gotovo svakodnevno. On neutrališe višak masti koju luči koža glave, te tako ne utiče na brzo prljanje kose. Takođe, reguliše i jačinu kose, pa samim tim ne dolazi do prekomernog opadanja, već utiče na brži rast.

SODA BIKARBONA

Soda bikarbona je jedan od najboljih prirodnih šampona koji se može naći u kuhinji. Pomešaj je sa vodom, a ona će ti dati potpunu čistoću kose. Jedino nije dobra da je koristiš ukoliko imaš suvu kosu jer će je dodatno isušiti.

❄️Melting Ice❄️ Hair by @tyson.mendes.hair ⭐️Get featured on my page!⭐️ Simple Instructions: 1️⃣ Follow @tyson.mendes.hair 2️⃣ Comment "Done" below👇🏼 Everyday we choose 4 followers for a feature . Good luck 😉

A post shared by HAIRSTYLES 🅥 (@hairstyles) on Jul 9, 2017 at 7:16pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.