ŠTA JE TO OBUKLA? Glumica podelila rođendansku objavu SVI GLEDAJU u PANTALONE - MODNA KATASTROFA ili... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 16:46

ŠTA JE TO OBUKLA? Glumica podelila rođendansku objavu SVI GLEDAJU u PANTALONE - MODNA KATASTROFA ili... (FOTO)

Blago je reći - neobičan izbor!

Glumica Dženifer Aniston proslavila je 53. rođendan, a pratioce na Instagramu je iznenadila odevnom kombinacijom za ovu priliku, koja je blago je reći neobična.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Dženi je na Instagramu podelila video u kojem je veselo pozirala u dugim zlatnim zvoncarama sa zlatnim resama koje prekrivaju površinu pantalona, a uz ove neobične pantalone je izabrala crnu bluzu sa krznom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko rukava.

- Hvala vam svima mnogo. Ja sam devojka ispunjena zagvalnošću, zbog ljubavi koju ste mi pokazali za moj rođendan, blagoslovena sam - napisala je glumica u opisu videa, a odmah su usledili i komentari pratilaca.

"U, prave rođendanske pantalone", "Nisam sigurna šta se dešava na ovoj slici, ali opsednuta sam tim pantalonama", "Mogu li da pozajvmim pantalone za moj rođendan?", "Ajao, pantalone!", "Oduševljena sam pantalonama", samo su neki od komentara koji su usledili uz redovne čestitke.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.