S*RŠAVALA I DO ČETIRI PUTA! Imala je NAJBOLJI S*KS U ŽIVOTU, a onda se DOGODILO OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*RŠAVALA I DO ČETIRI PUTA! Imala je NAJBOLJI S*KS U ŽIVOTU, a onda se DOGODILO OVO!

Uvek će se sećati!

Upoznali smo se na moru. On bio sa drugarima, ja sa drugaricama. Jedno veče su nam prišli u kafiću, i druženje je počelo. Imao je široka ramena i krupne oči, i bio je u stanju sve da nas zasmejava satima.

Kupali smo se svaki dan zajedno, uveče izlazili u provod, a ja sam ga povremeno dovodila i u našu hotelsku sobu, kada mi drugarice nisu bile tu. Seks je bio solidan, lepo smo odgovarali jedno drugom. Sviđalo mi se što nikad nije zaobilazio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predigru...

Bila je to, naravno, veza za letovanje, nisam imala nikakve planove sa njim posle toga, pogotovo što nismo živeli u istom gradu. Ali sa njim sam imala jedno od najboljih seksualnih iskustava u životu.

Te večeri smo se svi zajedno zapili u jednoj diskoteci, a on mi je priznao da bi voleo da vodimo ljubav, pa smo otišli pre drugih u sobu. Drugarice sam zamolila da nam ostave vremena - i ja sam bila uzbuđena kao i on.

Oboje smo bili popili, a on i više nego ja, i više nego što sam u prvom trenutku i naslutila. Nisam uopšte mogla da pretpostavim da će baš zato seks biti tako dobar za mene.

Stvar je bila u tome što uopšte nije mogao da doživi orgazam, tako da je trajalo mnogo, mnogo duže nego inače... U običnim situacijama, vrlo brzo bi doživeo orgazam, i ja bih ponekad zažalila što nije trajalo još duže...

I ja sam doživljavala orgazme i pre toga - ali ovoga puta sam doživela višestruki orgazam, prvi put u životu. To se desilo čak četiri puta te večeri, a on i dalje nije prestajao...

Čak mi je na kraju bilo pomalo žao što i on nije mogao da dođe do vrhunca.

Bilo je to zaista lepo letovanje, a ovo je definitivno jedna od stvari po kojoj ću ga dugo, dugo pamtiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.