SRPSKI SE*S I GRAD Četiri gracije na ulicama Beograda - Marina Tadić pokazala KOLIKO su se zabavljale

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 21:17

SRPSKI "SE*S I GRAD" Četiri gracije na ulicama Beograda - Marina Tadić pokazala KOLIKO su se zabavljale

Predivne su...

Pevačica Ilda Šaulić je objavila novu pesmu, a za spot je angažovala svoje bliske drugarice, Marinu Tadić, Marinu Visković i Dajanu Paunović.

Marina Tadić je na svom Instagramu objavila sliku sa snimanja, a devojke izgledaju kao čuvena četvorka iz serije/filma "Seks i grad".

- Bilo je nezaboravno! Hvala ti za ove divne trenutke. Hvala što si izabrala baš mene da ti budem prijatelj. Hvala za ovaj spot i uspomenu koja će večno trajati... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za nekih 20,30 godina, kad budemo bake, biće opet "seks i grad". Volim vas. Poslušajte novu pesmu "Sad me tražiš" - napisala je Marina na svom Instagramu.

Evo kako su izgledale:

Bilo je nezaboravno!Hvala ti za ove divne trenutke.Hvala sto si izabrala bas mene da ti budem prijatelj.Hvala za ovaj spot i uspomenu koja ce vecno trajati...Za nekih 20,30 god kad budemo bake,bice opet “sex&city” Love you ❤️ @ildasaulic Poslusajte novu peamu “Sad me trazis” #ildasaulic#sex&grad#sadmetrazis

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Oct 29, 2020 at 10:08am PDT

A na snimku ispod možete poslušati pesmu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.