SRPSKA INFLUENSERKA ima BLISTAV TEN zbog ove metode! Za 5 minuta do zategnutog lica i prelepe kože

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 19:22

SRPSKA INFLUENSERKA ima BLISTAV TEN zbog ove metode! Za 5 minuta do zategnutog lica i prelepe kože

Ovu metodu obožavaju i svetske zvezde

Brz život, manjak sna... prvo će se uvek odraziti na licu, ali dobro je znati da ne morate da idete na skupe tretmane da biste mu vratili potrebnu svežinu i poboljšali elastičnost kože.

Face cupping je trend u kozmetičkoj industriji. Na prvi pogled deluje bizarno, ali nije tako ako znate šta radite.Upoznajte se sa čašicama koje se uveliko koriste za negu kože lica.

Ako imate običaj da sebe počastite masažom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon napornog dana ili jednostavno imate potrebu da se na ovaj način opustite, mogli ste da zapazite i masažu čašicama.

Popularnost ovoj metodi donela niko drugi do Kim Kardašijan koja je i sama rekla nebrojeno puta da se kune u ovu metodu, a u pitanju su vakuum čašice koje povlačite po koži i masirate je, čime joj na duže staze činite veliku uslugu.

Face cupping je vrsta masaže lica, samo u radu ne koristite prste, već specijalizovane komplete čašica za lice.

U pitanju su takozvane ventuze koje zahvaljujući gumi na krajevima i efektu vakuma rešavaju mnoge probleme na koži lica.

Koža se na potpuno prirodan način aktivira i postaje svežija, glatkija i zategnutija

Sada je i jedna od naših najpoznatijih influenserki Dunja Jovanić pokazala na koji način ona održava blistav ten, pogotovo nakon što danima nije spavala kako treba, a snimak pre i kasnije pokazuje da metoda i te kako ima efekta.

Ukoliko želite da pokušate cupping metodu 3 koraka su ključna:

A post shared by Lure Essentials (@lureessentials)

Preporuka je da ovakva masaža ne traje duže od 5 minuta, a nežno "usisavanje" čašicama za cupping daje vašim mišićima lica dobar trening, tako da je normalno da se pojavi trenutno crvenilo na koži. Nakon tretmana kožu je potrebno umiriti i ohladiti, a zatim i dobro nahraniti jer je ipak reč o tretmanu detoksikacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.