SRPKINJA NAPUNILA 46, PA ODLUČILA DA SE TETOVIRA! A onda joj je muž poručio nešto što je ZGROZILO sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPKINJA NAPUNILA 46, PA ODLUČILA DA SE TETOVIRA! A onda joj je muž poručio nešto što je ZGROZILO sve!

A tek njen odgovor...

Kažu da u životu nikad nije kasno da budete ono šte želite da budete ili da uradite ono što želite da uradite. Možda se neki neće složiti sa vašim odlukama i željama, ali kao što kažu - moj život moja stvar.

Tviter korisnica koja se potpisuje kao "Zoya" objavila je simpatičan status koji je naišao na različite reakcije, kako kod njenih pratilaca, tako i kod njene porodice.

Ona je napunila 46 godina i odlučila da se istetovira.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Napunila 46 i reših da se tetoviram.

Ćerke oduševljene, majka se krsti, sestra i zet me zezaju a muž kaže da više neće sa mnom u isti krevet leći samo ako se usudim ☝️☝️☝️

Joj rode, što to ne reče pre 10 godina, dušu da odmorim 🤗😂😂😂🤪

Ps: sutra zovem da zakažem 😉

— Zoya (@_velika_i_jaka_) September 30, 2019

- Napunila 46 i reših da se tetoviram. Ćerke oduševljene, majka se krsti, sestra i zet me zezaju, a muž kaže da više neće sa mnom u isti krevet leći, samo ako se usudim. Joj rode, što ne reče pre 10 godina dušu da odmorim. Sutra zovem da zakažem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.