SILIKONI SU KRIVI ZA SVE: Vesna Đogani će zauvek pamtiti ovaj dan, satima je plakala, a onda je ON DOŠAO u pidžami

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 15:10

SILIKONI SU KRIVI ZA SVE: Vesna Đogani će zauvek pamtiti ovaj dan, satima je plakala, a onda je ON DOŠAO u pidžami

Vesna Đogani nikad neće zaboraviti dane posle ugradnje silikona u grudi.

Popularni estradni par Đogani često priča o svom braku i kako im uspeva da ostanu skladni.

Vesna je tako nedavno rekla da poklon za Dan zaljubljenih ne mora samo biti materijalan, već je mnogo više u znacima pažnje.

Ona kao najromantičniji gest opisuje trenutak kad je stigla kući posle ugradnje silikona. U to vreme, Đole i ona još nisu živeli zajedno, a Vesna je pokušavala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da, onako u zavojima, sama obavi sve što treba i legne u postelju.

"Ja sam tada prvo dva sata plakala i pokušavala pametnica da sve sama uradim i nisam mogla i onda sam ga ipak nazvala i bukvalno je došao u pidžami i papučama", ispričala je Vesna za Grand. Bila joj je potrebna pomoć oko svega, nije mogla čak ni da legne sama, već ju je Đole polako spustio u krevet.

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

"Rekao mi je da sam tvrdoglava što ga nisam odmah pozvala da mi pomogne i sutradan je ponovo došao da me podigne, čak me je umio, oprao mi zube i oprao mi kosu", priča Vesna za koju je ovo bio njegov najromantičniji gest. Ističe kako su sad već zajedno "milion" godina, odlično se poznaju i jedno drugo umeju da iznenade na najlepši način. Ipak, dani posle njene operacije ostaju, očigledno, u sećanju zauvek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.