SELFI DIJETA: Evo kako pravljenje SELFIJA pomaže u gubljenju kilograma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 22:18

SELFI DIJETA: Evo kako pravljenje SELFIJA pomaže u gubljenju kilograma!

Svakodnevno fotografisanje samog sebe ima dobre strane.

Fotograf Metju Malins podelio je svoje iskustvo gubitka kilograma i tom prilikom svetu obznanio kako mu je mnogo pomoglo slikanje samog sebe.

Tvrdi da su ga selfi fotografije držale iskrenim i motivisanim i da je imao puno više samopouzdanja i energije i da se upravo zahvaljujući ovim fotografijama počeo osećati ugodno u svojoj koži.

Praćenje ličnog napretka u procesu gubljenja kilograma putem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selfi fotografija podiže samopouzdanje i dobro je za održanje motivacije da se pridržavate svojih ciljeva.

Svakodnevno fotografisanje samih sebe tokom vežbanja i nastojanja skidanja suvišnih kilograma najbolji je način za praćenje vlastitog napretka.

Ovim putem doslovno možete pratiti napredak i promene iz dana u dan, a vidljive promene, koliko god malene bile, deluju motivišuće čim su primetne.

One vas teraju da nastavite!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.