Ronaldova partnerka otvorila dušu: Spasli su me

Izvor: B92, 26.Sep.2022, 08:28

Ronaldova partnerka otvorila dušu: "Spasli su me"

Georgina Rodrigez, partnerka Kristijana Ronalda, navodno je potpisala ugovor sa Netfliksom u vezi sa snimanjem druge sezone autobiografskog rijalitija "Ja sam Georgina".

Na nedavno održanom španskom TV i filmskom festivalu prikazan je deo nastavka projekta, a prisutni su bili u prilici da prvi put čuju razmišljanje Georgine o bolnoj temi – gubitku sina ranije ove godine.

“Život mi je dao toliko toga za tako kratko vreme. Ove godine sam u trenu doživela najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i najgori trenutak u životu. Veliki deo mog srca se razbio i pitala sam se kako da nastavim dalje. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje dece i tamo sam videla jedini način da to uradim, da budemo svi zajedno. Spasili su me", priznala je ona.

Premijera druge sezone pomenutog rijaliti očekuje se sledeće godine..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.