Romantika, ipak, nije mrtva... Ostavio poruku na SAJTU ZA ODRASLE, pa se PENZIONISAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 19:16

Romantika, ipak, nije mrtva... Ostavio poruku na SAJTU ZA ODRASLE, pa se "PENZIONISAO"!

I to se dešava...

Jedan od vernih posetilaca sajtova za odrasle rešio je da stavi tačku na ovu svoju naviku kada je pronašao ljubav svog života. Svoju odluku je saopštio javno, zbog čega je ubrzo postao pravi globalni hit.

Muškarac čije pravo ime nije navedeno, a koji se na jednom od najpopularnijih sajtova za odrasle današnjice, potpisivao kao "Liljdub1", nedavno je ispod jednog eksplicitnog snimka na ovom sajtu, ostavio komentar kako se "povlači“ iz gledanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovakvog sadržaja, objašnjavajući da je pronašao osobu koja je prava za njega, opisujući je kao srodnu dušu, te da sada oseća grižu savesti prilikom gledanja ovakvih video zapisa, kao i da to doživljava kao neverstvo.

Ubrzo nakon ostavljanja komentara, neko je uradio printskrin ekrana, te je njegovo priznanje postalo viralno i na društvenim mrežama, gde su se neki korisnici šalili sa njim, dok je ostatak njih njegov potez okarakterisala kao romantičan, čak i zdrav.

- Momci, ovde nisam da bih gledao, već da bih objavio svoje penzionisanje. Zvanično sam pronašao jedinu osobu koja mi odgovara. Sjajna je, lepa i odana. Svaki dan se probudim i shvatim koliko me raduje. Razlog zbog kog sam završio sa gledanjem sadržaja za odrasle je taj što se osećam pogrešno, gotovo kao da varam. Nadam se da ćete jednog dana, svi vi momci koji ovo čitate, pronaći isto što i ja i znam da ću vam svima nedostajati i da ćete vi nedostajati meni - zaključio je na kraju svog oproštaja "Liljdub1".

Komentar je brzo postao viralan na Tviteru, zaradivši preko 411.000 lajkova i hiljade komentara.

Mnogi su u šali nazdravili "penzionisanom" korisniku ovog sajta za odrasle, deleći gifove kako bi ga ispratili.

- Zbogom, kolega, naš vod će ostati ovde na bojnom polju i dalje tražeći video broj jedan. Polako sada, brate. Mi ćemo preuzeti odavde - napisao je jedan od njih.

Ispod obajve su se ređali i komentari poput "romantika nije mrtva", pa i opis kako je čin ovog "penzionisanog" korisnika "među deset najromantičnijih stvari koje je ikada video", a za jednog od njih je ovakva ljubavna ispovest "bolja i od Sage sumraka".

Ipak, bilo je i onih koji su ovakvu vest primili sa dozom skepse, te su pisali kako je sigurno devojka stajala iznad njega i posmatrala dok se "oprašta" od voljenog sajta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.