Rolke, pruge, široki rukavi: Kakvi džemperi su aktuelni ove sezone?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolke, pruge, široki rukavi: Kakvi džemperi su aktuelni ove sezone?

Obožavamo ih, pre svega zbog udobnosti...

Kada dođe prohladno vreme, prvo što nam pada na pamet jesu džemperi. Tanji, deblji, kraći, duži, jednobojni ili šareni. Tražimo modele od prošle sezone i stavljamo ih u prvi plan ormana, da nam budu na dohvat ruke.

Uvek imamo one omiljene kojih se ne odričemo čak ni kad se pohabaju, ali neke ipak moramo da zamenimo i nabavimo nove.

Ukoliko planirate u kupovinu džempera za ovu sezonu - u nastavku potražite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predloge i ideje.

Ide odlično uz farmerice i opuštene dnevne varijante. U zavisnosti za koje boje se odlučite biće prilagodljiv za kombinovanje sa stvarima koje inače volite i nosite.

Kako je animal print ponovo aktuelan - ovaj džemper je pravi hit, mada je takođe nešto što se uklapa u određen lični stil bez obzira na trendove.

Puf je više nego popularan, a kada su džemperi u pitanju ima jedan poseban šmek.

Raznih boja i sa prorezima na ramenima. Narandžasta je hit boja jeseni, a purpurna odlično pristaje svakoj brineti.

Odlično ide preko košulje ili haljine. Svakoj kombinaciji daje dozu romantike, ležernosti i posebnosti. Ovakvi džemperi pružaju osećaj topline samo kad ih pogledate.

Kada pričamo o osećaju kada neki komad garderobe nosite - kada ponesete ovakav džemper, imate osećaj kao da ste kod kuće. Toplina, ušuškanost i mekoća - idealni su atributi zbog kojih bi svaka od nas odmah poželela da se uvuče u jedan ovakav džemper. Idealni su i za jesen i zimu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.